AlgemeenGratis & Korting

10 december jubileert de kerstmarkt van Soli Deo Gloria in de Oosterkerk

Als koor kijken we er zeer naar uit: na 2 jaar kunnen we op 10 december a.s. eindelijk weer onze befaamde kerstmarkt in de Oosterkerk organiseren. En dat dan voor de 25e keer.
Een kerstmarkt-werkgroep is al weken bezig een selectie te maken van alles wat in de afgelopen 2 jaar is ingebracht als ‘voor de kerstmarkt’. Alleen onbeschadigde en mooie items worden uitgezocht, schoongemaakt en klaargezet om op de vrijdag voor de markt naar de Oosterkerk te worden vervoerd. Daar vindt u dan op zaterdag een feestelijke uitstalling van mooie serviezen en glaswerk, sieraden, feestkleding, kerstversiering, speelgoed en boeken en cd’s.
Op zaterdag 10 december gaan om 10:30 uur de deuren van de Oosterkerk open voor de markt. Meestal staat er dan al een behoorlijke groep mensen voor de deur om maar de eersten te zijn die een keuze kunnen maken uit alles wat te koop is. De Oosterkerk is al helemaal in kerstsfeer. Er is live (kerst)muziek. In ons restaurant kunt u een beetje bijkomen van alle drukte. Daar serveren we koffie en thee, taart, glühwein, oliebollen en erwtensoep.
Iedereen is welkom om van 10:30-15:00 uur te komen kijken en hopelijk ook kopen in deze mooie en gezellige omgeving. De koorleden zullen u met veel plezier ontvangen. En natuurlijk is de toegang gratis.

 

Een leuke en mooie tip om erop uit te gaan in Noord Holland.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader