Webwinkels

3 Praktische tassen voor een dagje strand

Wanneer je tijdens de heerlijke zomermaanden in eigen land blijft, is de kans groot dat je één of meerdere keren de auto pakt om lekker naar het strand toe te gaan. Ondanks dat Nederland een klein landje is, is de kustlijn natuurlijk met een graad of 25 heerlijk vertoeven. Toch is het iedere keer weer een hele uitdaging om ervoor te zorgen dat je alles meekrijgt en je niet bang hoeft te zijn dat je iets vergeet. Een goede strandtas is dan uiteraard een must, maar  zo zijn er wel meer tassen die het je allemaal net even wat makkelijker maken. Vooral wanneer je ook van plan bent om tussen de middag even gezellig ergens op de boulevard te gaan lunchen, dan zit je er niet op te wachten dat je je strandtas met alle toebehoren mee moet slepen. Om ervoor te zorgen dat je heerlijk kunt genieten en je geen zorgen hoeft te maken over hoe je alles meeneemt, hebben we drie praktische tassen voor je op een rijtje gezet, waarmee je dagje strand nog aangenamer wordt.

 

Strandtas

De strandtas is en blijft een tas die je absoluut moet meenemen wanneer je naar het strand gaat. Toch blijkt dat lang niet iedereen dit doet en ze het vaak niet heel praktisch vinden. Wij kunnen je verzekeren dat je er absoluut geen spijt van zult krijgen. Niet alleen is het voor veel vrouwen een leuke toevoeging aan de outfit, maar zorgt het ook voor een hoop extra ruimte. Daarbij komt ook dat deze tassen er speciaal voor gemaakt zijn om tegen een stootje te kunnen en het dus niet erg is dat ze in het zand staan of je er een vochtige handdoek in doet. Door de speciale binnen- en ook buitenkant, wordt het water afgestoten waardoor de rest goed droog blijft.

 

Heuptasje

Een dagje strand is niet compleet zonder een tas gevuld met allemaal lekkernijen. Toch kunnen we ons ook heel goed voorstellen dat je af en toe even langs de boulevard wilt lopen, om bijvoorbeeld een portie vers gebakken kibbeling te scoren. Aangezien het niet handig is om je hele strandtas mee te moeten nemen, biedt een heuptasje uitkomst. Kies je voor een trendy Josh V tas, dan hoef je je geen zorgen meer te maken om je waardevolle spullen en loop je er ook nog eens ontzettend trendy bij. Het voordeel van een heuptasje, is dat je beide handen vrij hebt, maar wel je waardevolle spullen zoals je telefoon, geld en pasjes mee kunt nemen. De handdoeken die je op het strand laat liggen, zullen ze vast niet zo snel meenemen.

 

Schoudertas

Naast een strand- en heuptas, is ook een schoudertas een must have voor een dagje uit. Daarbij maakt het niet uit of je nu naar het strand gaat of een dagje shoppen in de grote stad. Het voordeel aan een leren schoudertas dames, is dat je alles binnen handbereik hebt en de tas vaak ook is verdeeld door middel van allerlei vakjes. Zo hoef je niet eerst te zoeken naar je sleutels en hoef je ook niet bang te zijn dat je telefoon beschadigt. Hoe handig is het, om tijdens een dagje strand je strandspullen zoals handdoeken, tijdschriften en zonnebrand in je strandtas te kunnen doen, terwijl je de andere spullen, zoals je telefoon en andere toebehoren, in een schoudertas doet, die je makkelijk mee kunt nemen.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader