Eten & DrinkenHandel | DetailhandelHoreca, Recreatie, Toerisme en CultuurOverigeZakelijk

Ballotin

Voor het traditioneel verpakken van uw chocolade gebruikt u natuurlijk de ballotin. Uw producten kunt u op deze wijze prima verpakken en aan uw klanten presenteren. Chocolagiftbox heeft van deze verpakking in haar Webshop een hele ruim assortiment. 

In onze webshop vindt u de standaard ballotin met rechte kleppen maar ook twee modellen met aan de bovenzijde een insteeksluiting. Ze zijn leverbaar in vele effen kleuren die allemaal goed aansluiten bij de verschillende seizoenen door het jaar heen. Naast effen kleuren zijn er diverse dessins leverbaar die perfect aansluiten bij thema’s zoals voor- en najaar, Pasen en Kerst.

Bovendien zijn alle verpakkingen uit de collectie van Chocolagiftbox qua kleurstelling op elkaar afgestemd, zodat u uit de verschillende series een eigen collectie kunt samenstellen. U kunt naar hartenlust mixen en matchen. De collectie ballotins bestaat uit de formaten: 2 bonbon anderhalf ons, half pond, pond, anderhalf pond en kilo. In de webshop vindt u de exacte afmetingen van alle formaten. De ballotins zijn van een uitstekende kwaliteit. Zo wordt het karton geprägd waardoor er aan de buitenzijde een heel subtiel reliëf ontstaat. Hierdoor onderscheidt de ballotin zich van de standaard uitvoeringen en heeft deze beslist meer uitstraling.

De afwerking is een matte of glanzende laminaat.Aan de binnenzijde heeft de ballotin een goud- of zilvermetallic folie. Hierdoor is de verpakking beslist vetwerend. Natuurlijk voldoen alle verwerkte materialen waarvan de ballotin is gemaakt, aan de eisen die er aan verpakkingen worden gesteld die in aanraking komen met voeding. Naast de standaard ballotin die u vanaf 50 stuks direct in onze webshop kunt bestellen, bestaat er bij Chocolagiftbox ook de mogelijkheid om samen met u een geheel eigen verpakking te laten maken.

Heeft u hierover zelf al ideeën of zou u willen weten wat de mogelijkheden voor een geheel eigen verpakking zijn, neemt u contact met ons op en vertel ons uw wensen. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden die er zijn om uw wensen om te zetten in een prachtige maatwerkverpakking en staan klaar om onze jaren lange ervaring direct voor u in te zetten.

 

Bekijk onze categorie ‘zakelijk’ of ‘handel | detailhandel‘ voor meer van dit soort artikelen.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader