MeubelsOverige

De opties om jouw tafel te personaliseren

Door te werken met epoxy kunnen alle gaten, kieren en oneffenheden in een tafel opgevuld worden. Dit zorgt voor een uniek uiterlijk. Niks is te gek, je kan zelf kiezen hoe jij jouw tafel wilt. Wil je alleen een nieuw tafel met een creatieve uitstraling? Ook dat is mogelijk, dan is misschien een epoxy rivier tafel wel iets voor jou?  Het geeft een mooie en chique uitstraling aan jouw huis.

Mogelijke designs

Met epoxy kan je uitstekende en bijzondere ontwerpen maken. Het maakt dus niet uit of je een eettafel voor vier, zes, acht of twaalf personen zoekt. Wil je liever een ronde, ovale of natuurlijke vorm voor jouw tafel? Ook dat kan. Het is maar net wat jouw wensen zijn en hoe jij de tafel wilt hebben. Hieronder kan je een paar mogelijke designs vinden:

 

  • Een speciale afwerking met bladgoud: Stel je wilt het logo van je bedrijf in de tafel laten bedrukken, dan zou je die in kunnen vullen met bladgoud. Bij dit effect wordt het logo dan in het hout in gefreesd en vervolgens ingelegd met bladgoud. Dit hoeft niet perse met een logo, maar het kan ook met een woord of stukje tekst. 
  • Een rivier met transparante epoxy: De combinatie van epoxy met hout maakt een rivier tafel uniek. Het is mogelijk om een volledig transparante epoxylaag in de tafel te laten gieten, maar je kan er ook voor kiezen om de laag semi-transparante of met een dekkende kleurpasta aan te laten maken. Het is tevens mogelijk om tijdens het mengproces metallic of glow-in-the-dark kleurpigmenten aan de epoxyhars toe te voegen.
  • Glitters: De epoxylaag zou je helemaal kunnen vullen met glitters, maar je kan er ook voor kiezen om op plaatselijke plekken glitters te doen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld alleen aan de zijkanten van het hout en niet in het midden van de epoxylaag. Glitters kan je dus gebruiken voor een extra effect.
  • schelpen of stenen: Schelpen of stenen zijn ook een leuke toevoeging in de laag epoxy. Je kan stenen kiezen met dezelfde kleur of juist allemaal een andere kleur. Daarnaast kan je ook kiezen voor een marmeren laag.

Combineren

Naast dat er een hoop mogelijkheden zijn wat je met je tafel kan doen, kan je er ook voor kiezen om de mogelijkheden te combineren met elkaar. Zo kan je ervoor kiezen om een riviertafel te laten maken met glitters of kleurtjes in de epoxy laag. Wil je er nog meer bij toevoegen dan zou je ook eventueel nog schelpen erin doen. Wil je een tafel voor jouw bedrijf, dan kan je in de epoxylaag ook iets doen wat met je bedrijf te maken heeft. Heb je een koffiebonen bedrijf, dan zou je eventueel koffiebonen in de laag doen of de naam van het bedrijf erin laten bedrukken.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button
ajax-loader