Wonen / Huis en Tuin

Hoe stijl je een industriële lamp in Amsterdam

Amsterdam staat bekend als een hippe stad en daar hoort een hip interieur natuurlijk ook bij. Een interieur waarin we zien dat de trend maar door blijft gaan is de industriële stijl. Het boegbeeld van de industriële stijl is de industriële stijl. Maar hoe kies je een industriële lamp? En hoe verwerk je deze het beste in jouw interieur.

De verschillende soorten lampen

De industriële lamp heb je natuurlijk in verschillende variaties. Zo heb je de industriële staande lamp, de hanglamp en nog meer soorten stoere lampen. Welke soort lamp je nodig hebt ligt grotendeels aan de ruimte en waar het ligt nodig is. Voor sfeerlichting in de voorkamer is een staande industriële lamp beter terwijl een stoere plafondlamp weer heel goed in een badkamer kan passen. Ook ligt het eraan wat je al in jouw huis hebt. Als je al overal hanglampen hebt dan kan het leuk zijn om er een keer iets anders bij te doen en een tafellamp te kopen. Koop een Wandlamp industrieel

Hoe combineer je industriële lampen met andere stijlen

De industriële stijl is natuurlijk een stijl die nogal opvalt. Toch is het geluk dat de kleuren van deze stijl vaak erg neutraal zijn, waardoor je ze met veel andere meubels en kleuren kunt combineren. Je moet er vooral opletten dat de stijlen niet te veel met elkaar botsen. Zo past een industriële stijl niet per se goed bij een romantische stijl. Maar als jouw huis momenteel niet een te overdreven stijl heeft dan past een industriele lamp daar altijd wel bij.

Industriële lampen passen bijna overal wel bij en je hebt ontzettend veel verschillende soorten industriële lampen. Je kunt er dus sowieso wel eentje vinden als je een beetje rondkijkt, zeker als je kijkt op websites waar ze een groot assortiment aan industriële lampen verkopen. Een Vintage lampen is ook mooi. 

Als je maar goed zoekt en verschillende dingen uitprobeert vind je sowieso een stel industriële lampen die perfect passen bij jouw interieur en jouw stijl. Zo kun je de industriële stijl verwerken in jouw interieur zonder alles meteen nieuw aan te schaffen.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader