Uncategorized

Hoe ziet het leven van F1-coureur Max Verstappen er uit?

Het leven van topsporters ziet er natuurlijk anders uit dan het leven van de gemiddelde burger. Dat geldt zeker ook voor F1 coureur Max Verstappen. Maar hoe ziet het leven van ons aller Max eruit? Zijn hierover bijzonderheden te vermelden? Het antwoord op deze vraag is natuurlijk ‘ja’! Meer dan genoeg bijzonderheden zelfs, dus lees snel verder om de belangrijkste nieuwtjes over het leven van Verstappen te ontdekken!

Drukke race weekenden

Het leven van Max Verstappen, de zoon van oud-coureur Jos en een Belgische moeder, is vooral in de race weekenden meer dan hectisch. Voor zijn werk reist Verstappen de hele wereld rond. Rond wedstrijden gaat hij vroeg naar bed, doet hij in de ochtend een lichte training en laat hij zijn gezicht zien bij allerlei persmeetings. Verstappen werkt doordeweeks natuurlijk ook geregeld aan zijn conditie en uithoudingsvermogen, wat geen overbodige luxe is als je in de topsport actief bent. Maar, zo is wel bekend uit de kring van intimi rond Verstappen: als de ruimte daar is lust Max ook best wel een pilsje. Zeker als hij weer een GP heeft gewonnen. Inmiddels staat de teller van de Nederlands F1-coureur op zeventien overwinningen, met als laatste trofee die van de F1 in Zandvoort. Maar een avond flink doordrinken zit er niet in voor Max, want de topsport staat in zijn leven natuurlijk op nummer één.

Wat doet Max zoal in zijn vrije tijd?

Buiten het racen om heeft Verstappen natuurlijk, net als ieder mens, de nodige vrije tijd. Die besteedt hij aan leuke dingen doen met zijn vriendin Kelly, zoals lekker samen uit eten gaan. Verstappen heeft diverse hobby’s, zoals zijn collectie luxe auto’s, waar hij graag ritjes mee maakt. Verder vindt hij het leuk om thuis in het mondaine Monaco te racen met zijn race simulator. Verstappen heeft in Monaco een peperduur huis gekocht, dat van alle luxe en gemakken voorzien is. Zijn woning, die in de dure wijk Fontvieille staat, heeft een adembenemend uitzicht op zee.

Als de ruimte en tijd er is, gaat Verstappen geregeld op vakantie naar lekkere warme oorden, meestal de zee, om van het strand en de zon te genieten en lekker over de golven te cruisen met een jetski. Want snelheid en actie, daar houdt Verstappen natuurlijk het allermeeste van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader