Gezondheid en Verzorging

Huidkliniek

Welke behandelingen kan ik zoal ondergaan bij een huidkliniek?

In dit artikel gaan we dieper in op wat je allemaal kunt verwachten van een huidkliniek, welke behandelingen worden er zoal gegeven? Ik ga ook dieper in op de behandeling “Chemische Peeling”

 

Welke behandelingen kan ik zoal ondergaan bij een huidkliniek?

De meeste huidklinieken bieden onderstaande behandelingen aan:

  • Deze gezichtsbehandeling zal uw huid doen stralen. Het is een unieke gezichtsbehandeling en de enige die uw huid na behandeling niet vlekkerig of rood maakt. Uw huid wordt diep gereinigd.
  • Fotona laser. Deze laserbehandeling zal uw huid verjongen, en verstevigen
  • Door Microneedling zullen een flink aantal huidonregelmatigheden worden verminderd. Denk aan een verouderde huid, of een zonverbrande huid. littekens door acne, melasma, striae, en cellulitis.
  • Wanneer u uw acnehuid goed wilt behandelen, laat deze dan behandelen met een dieptereiniging. U bent dan ook beter beschermd tegen acne-uitbraken.
  • Coagulatie vaatbehandeling. Het verhelpen van vaataandoeningen in uw gezicht, zoals couperose, spider naevi, venous lakes, en frambozenvlekken.
  • Heerlijk genieten van een massage en een masker naar keuze.
  • Coagulatie gezicht. Door middel van Coagulatie kunnen wij goedaardige pigmentvlekken, steelwratjes en ouderdomswratjes verwijderen uit uw gezicht.
  • Elektrisch epileren. Wanneer u last heeft van witte, grijze, blonde, of rode haargroei op uw gezicht, kunnen wij u daarvan van af helpen, zodat u weer zeker door het leven kunt gaan.

 

Laserbehandeling - Nijmegen

 

Speciale focus op Chemische Peeling.

Chemische peeling wordt gebruikt om uw huid weer stralend te maken. Vooral wanneer u een doffe, vermoeide of verouderde huid heeft, is deze behandeling een regelrechte aanrader.

Voordat we beginnen met de behandeling zal er eerst een kosteloos intakegesprek plaatsvinden. Uw huid zal dan worden gescand, zodat we eventuele huidproblemen kunnen traceren. Hierdoor kunnen wij de behandeling finetunen.

Bij de start van de behandeling zal uw huid gereinigd en gedesinfecteerd worden. Wanneer het nodig is zullen we de huid met een dieptereiniging gaan schoonmaken. Na de reiniging wordt de gewenste peelingsvloeistof op uw huid aangebracht. Dit kan eventueel even branderig aanvoelen. De vloeistof moet tussen de 1 en 10 minuten inwerken, afhankelijk van de gekozen vloeistof. Na de behandeling wordt er een verkoelende en hydraterende crème aangebracht.

 

Na de behandeling.

We willen u graag adviseren om de eerste dag na de behandeling uw huid zoveel mogelijk koel te houden. U kunt de huid koelen door gebruik te maken van cool packs of verkoelende gels, of simpel, een zakje ijs.

Voorkom ook zoveel mogelijk directe blootstelling aan de zon.

 

Vervolgbehandelingen.

Tijdens het intakegesprek zal met u besproken uit hoeveel behandelingen de therapie zal gaan bestaan. Voor het beste resultaat, adviseren wij meestal om tussen de drie en zes behandelingen te ondergaan. De resultaten zijn na ongeveer drie weken te zien

 

Tarieven

De tarieven per behandeling zijn:

Chemische peeling middel:    €100

Chemische peeling diep:        €150 – €200

Fenol Peeling:                         €250

Worden de kosten vergoed door de zorgverzekering?

Wanneer de peeling plaatsvind als behandeling van acné wordt deze door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Chemische peeling is opgenomen in een aanvullende zorgverzekering. Vraag uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een vergoeding, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Ik wens u veel succes met de behandeling.

 

Bekijk onze categorie ‘zakelijk’ of ‘gezondheid en verzorging’ voor meer van dit soort artikelen.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button
ajax-loader