DrogisterijGezondheid en VerzorgingLife Style

Make-up by Rosy

Wij vrouwen zien er graag leuk uit, en daarom heb ik laatst een bezoekje gebracht aan I’m Rosy. Hoewel veel mensen denken dat we dit voor de mannen doen, doen we dit toch echt voor het grootste gedeelte voor onszelf. Als we op een date gaan, of een afspraak hebben dan willen we er gewoon op en top uitzien. Trouwens, ook als we gewoon lekker in onze joggingbroek op de bank liggen willen we er leuk uitzien. Meer van dit soort artikelen/blogs? Bezoek onze website!

Zelf make-up doen

Ik doe al jaren zelf mijn make-up, maar niets is in de buurt gekomen van wat I’m Rosy voor mij heeft kunnen betekenen. Jarenlang ben ik op zoek geweest naar de perfecte mascara. De ene was te dik, de ander heel erg klonterig. Er zijn weinig soorten waar ik echt tevreden mee was. Een vriendin heeft mij begin dit jaar op de wimperextension behandeling van I’m Rosy gewezen. Nou, halleluja!

Eerste behandeling bij I’m Rosy

Ik was eerst erg sceptisch omdat ik dit natuurlijk nog nooit gedaan had. Eenmaal aangekomen bij de salon voelde ik me al wat meer op mijn gemak. De salon oogde erg vriendelijk, en ik werd hartelijk verwelkomd door de medewerkers. Er werd mij duidelijk uitgelegd wat er precies ging gebeuren. De behandeling zou iets langer dan één uur duren omdat het mijn eerste keer was. Ik heb gekozen voor de one by one wimpers in plaats van de 3D of de mega volume. Een natuurlijke look heeft altijd mijn voorkeur.

De wimperextensions behandeling werd gedaan op basis van een one by one techniek. Hierbij wordt elke extension apart op één natuurlijke wimper geplakt. Je krijgt daardoor niet die overdreven grote wimpers die je wel eens bij vrouwen ziet, maar gewoon mooie, volle wimpers die er natuurlijk uitzien. Er wordt maar één merk gebruikt bij I’m Rosy, en dat zijn de wimpers van I’m Rosy zelf. Na mijn behandeling mocht ik onbeperkt blijven opvullen. Ik mocht hierbij zelf kiezen of ik dit binnen 2 of 4 weken wou doen. De wimperextensions bleven goed zitten en ik had dan ook pas na vier weken het gevoel dat ik ze weer moest opvullen.

Nazorg

Zowel met als zonder wimperextensions is het belangrijk om je wimpers goed schoon te houden. I’m Rosy heeft een speciale Lashwash die je hiervoor kunt gebruiken. Ik heb hem maar meteen gekocht bij mijn eerste behandeling zodat ik alles in één keer goed gedaan had. Er zit meer dan genoeg in dit flesje om er een jaar mee te doen.

Andere behandelingen

Omdat mijn eerste behandeling zo goed is verlopen heb ik ook gekeken naar de andere behandelingen. Mijn oog is toen gevallen op het definitief ontharen met een soprano ice laser. Dit zou de beste ontharingslaser moeten zijn. Bij een traditionele laserontharing worden de haarfollikels alleen behandeld met een hoge dosis energie. De soprano ice laser warmt de haarfollikels geleidelijk op via subtiele lichstraaltjes. Hierdoor voel je zo goed als niets van de behandeling, maar heb je wel een stralend resultaat. Laserontharen is trouwens niet alleen voor vrouwen hoor, ook mannen zijn gewoon welkom bij I’m Rosy.

Ook de lichaamscontour massage was mij opgevallen. Veel vrouwen willen graag een paar centimeters rondom hun middel verliezen, en als een massage daarmee kan helpen dan wil ik dat graag proberen! Ook de billen zijn vaak een gevoelig puntje. De een vindt ze te plat, de ander weer te blubberig. Natuurlijk is ieder lichaam uniek en moet je van jezelf houden zoals je bent, maar ik zou best een Brazilian Buttlift willen proberen bij I’m Rosy! De billen worden hierbij gemasseerd en gelift met de Vacuüm machine. Verder vallen de after lipo en de madero therapie ook onder lichaamscontour massage. De after lipo is voor mensen wie een operatieve liposuctie hebben ondergaan, en alle ophopingen hun lichaam uit willen hebben. De madero therapie is vooral interessant voor mensen die last hebben van cellulitis. De vetcellen worden dan afgebroken zodat de cellulitis verdwijnt.

Academie en producten van I’m Rosy

Het is misschien ook wel leuk om te weten dat I’m Rosy ook workshops geeft. Tot nu toe is het alleen mogelijk om een training wimperextensions te volgen, waarbij je dus zelf die behandeling kunt uitvoeren, maar wellicht dat daar later nog meer workshops bij zullen komen.

Verder heeft I’m Rosy ook een kleine webshop. In deze webshop worden allerlei producten verkocht die nodig zijn voor het onderhouden en zetten van de wimpers. Let er wel op dat deze producten bedoeld zijn voor de one by one methode, en dus niet voor wimpers die je bij een drogist of een feestwinkel zou kopen.

Prijzen

Toen ik voor het eerst over de salon hoorde dacht ik gelijk dat het heel duur zou zijn. Ik was blij verrast toen bleek dat het hartstikke goedkoop is! De meeste behandelingen liggen rond de prijs van €40, maar natuurlijk zijn er ook duurdere behandelingen. Ik zou zeggen, neem even een kijkje op de website van I’m Rosy en oordeel zelf!

Bekijk onze categorie ‘gezondheid en verzorging‘ voor meer van dit soort artikelen.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader