MeubelsWonen / Huis en Tuin

Meubels in huis op wieltjes

Je ziet het wel eens vaker; meubels zoals keukenstoelen met wieltjes eronder. Sommige mensen vinden het geweldig en anderen vinden het maar niks. In dit artikel lees je waarom je wel of juist geen wieltjes onder je meubels zou moeten plaatsen en waar je deze wieltjes zou kunnen aanschaffen als je dat zou willen!

Erg flexibel

WielenOutlet meubelwielen zijn erg flexibel en daarom heel handig. Vroeger werden deze wieltjes bijna alleen maar in kantoren gebruikt, maar nu zie je ze ook steeds vaker in woonhuizen voorbij komen. Dit is niet gek want veel mensen willen om de zoveel tijd hun meubels verplaatsen. Dit kan je vloer erg beschadigen. Op het moment dat er wieltjes onder deze meubels zitten, gebeurd dit niet. 

De voordelen van meubels met wieltjes

Meubels met wieltjes eronder hebben heel wat voordelen en die lees je hieronder. 

  • De indeling van de woonkamer kun je eenvoudig veranderen. Hierdoor kun je vaak afwisselen en hou je jouw interieurs lekker fris!
  • De vloer beschadigd veel minder snel op het moment dat er wieltjes onder de meubels zitten. 
  • Ook kun je jouw huis makkelijk schoonmaken. Stofzuigen onder de bank is niet meer nodig nu. Je duwt gewoon de meubels opzij en maakt alles goed schoon. 
  • Wanneer je veel visite ontvangt, rol je de stoelen of krukjes op wieltjes makkelijk naar het zitgedeelte om extra zitplaatsen te krijgen. 

De nadelen van meubels met wieltjes

Er zitten toch ook wel wat nadelen aan meubels met wieltjes. Kinderen kunnen de meubels gaat gebruiken als speelgoed aangezien alles makkelijk beweegt. Dit is natuurlijk zonde en daarom is het verstandig om je kinderen meteen duidelijk te maken dat er niet gespeeld mag worden met de meubels. 

Wieltjes onder je huidige meubels maken 

Stel je hebt mooie meubels waar je erg tevreden over bent, maar stiekem wil je meubels die op wieltjes staan. Dan zou je ervoor kunnen kiezen om losse wieltjes te kopen en deze onder je huidige meubels te plaatsen. Een handig alternatief voor wie niet een heel nieuwe bank of stoel op wieltjes wil kopen. Je voorziet gewoon je bestaande stoelen en meubels van wielen. Er zijn wieltjes te koop voor salontafels, stoelen, banken en kasten.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader