Cadeaus & GadgetsGratis & KortingOverige

Veiling

Er zijn vandaag de dag nogal wat online veilingen te vinden. Aan keuzemogelijkheden geen gebrek, maar lang niet elke veilingsite is even eerlijk en transparant naar de bieders toe. Centjesveiling houdt niet van oneerlijke prakijken en is duidelijk anders dan andere internetveilingen. Meer van dit soort artikelen/blogs? Bezoek onze website!

Menig veilingsite maakt gebruik van zogenaamde biedrobots. Hier is bijna niet tegenop te bieden en daarmee maak je dus nauwelijks kans op dat ene artikel tegen die spectaculair lage prijs. Hier zijn online veilingen natuurlijk niet voor bedoeld. Online veilingen horen er immers te zijn voor de online consumenten, dus voor alle mensen die een bod uitbrengen op een artikel dat geveild wordt. Centjesveiling is een veilingsite die zowel mogelijkheden biedt voor biedrobots als voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om van een biedrobot gebruik te maken.

Niets is zo vervelend als overboden worden in blessuretijd. Hiermee bedoelen we dat het meer dan vervelend is dat er extra tijd om te bieden aan de veiling wordt toegevoegd, terwijl de reguliere speeltijd al verlopen is. Ben jij in de reguliere looptijd degene met het hoogste bod? Dan heb jij de veiling gewonnen en niemand anders. De voortgangsbalk bij elk kavel op onze veilingsite laat je precies zien hoe ver je verwijderd bent van het minimale bod. Centjesveiling.nl geeft online veilingen hun glans weer terug.

Bied je mee? Bekijk onze categorie Cadeaus & Gadgets voor meer van dit soort artikelen.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader