Handel | DetailhandelWebwinkelsZakelijk

Welke bonbon doosjes zijn er?

Een cadeau wat eigenlijk voor iedereen altijd wel goed werkt is een doosje met bonbons, maar dan moet je natuurlijk wel een leuk doosje weten uit te kiezen. En misschien weet je het nog niet maar er zijn verschillende soorten bonbon doosjes. Deze hebben we voor jou op een rij gezet zodat jij de beste eruit kunt kiezen. Meer van dit soort artikelen/blogs? Bezoek onze website!

Het klassieke bonbon doosje

Als je denkt aan een bonbon doosje dan heb je waarschijnlijk een vast beeld in je hoofd. Deze doosjes zijn rechthoekig en hebben een deksel. Ze kunnen er erg simpel uitzien of een leuk patroon hebben. Deze doosje werken eigenlijk altijd wel.

De ballotin

Een ballotin is net wat anders dan een bonbon doosje, deze is namelijk speciaal voor pralinés en heet dus ook wel een praliné doosje. Ballotins zijn gemiddeld gezien wat kleiner en de standaard versie heeft geen aparte deksel maar kun je dichtklappen als een kartonnen doos. Als je pralinés wilt geven, oftewel bonbons met vulling, dan past een ballotin hier uiteraard het beste bij.

De bonbondozen met venster

Een versie van het bonbon doosje waarbij je al een glimp te zien krijgt van de bonbons die erin zitten is het bonbon doosje met een venster. Hierbij zie je dus een deel van de bonbons en is ideaal als je de ontvanger wel wat wil laten zien van de inhoud.

Bonbon dozen met een thema

Als je de bonbons cadeau geeft voor een speciale gelegenheid dan heb je misschien wel een thema bonbon doosje nodig. Zo heb je speciale bonbon doosjes voor Pasen, Valentijnsdag of zelfs de geboorte van een kind. Zo maak je een simpel cadeau van bonbons toch nog net wat persoonlijker.

Zoals je ziet kun je met doosjes voor bonbons veel meer kanten op dan je denkt. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten doosjes voor verschillende gelegenheden en voor verschillende mensen. Ga dus zeker eens wat verder kijken als je iemand bonbons wil geven en kies het doosje waar de bonbons het beste in uitkomen. Bekijk Beauty en Schoonheid voor meer dit soort artikelen.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader